Aanbod

Binnen een paar jaar ontstaat hier en totaal nieuwe, fijne en groene woonomgeving voor iedereen. Er komen huurwoningen én koopwoningen, appartementen én woonhuizen. In verschillende prijsklassen. Inmiddels zijn de eerste woningen al in aanbouw, is het eerste appartement complex bijna verkocht en zijn de ontwikkelingen van de volgende woonvelden in volle gang. De informatie over de huurwoningen is ondergebracht op een aparte website: https://hureninduindoorn.nl/

Aanbod in Oostzijderpark

In Oostzijderpark komen niet zomaar nieuwe woningen. Er verrijst een nieuwe stadswijk.

Alle projecten

Planning

De realisatie van de nieuwe wijk Oostzijderpark is in volle gang. De bouw van woonveld A, met daarin 171 huurappartementen en het restaurant met terras is namelijk al begonnen, en het eerste project van Oostzijderpark is inmiddels ook in de verkoop: Meiboom. Bekijk de hiernaast de globale planning van Oostzijderpark.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, bouwupdates en verkoopinformatie? Met de onderstaande button kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000