Ruimte te huur

De te verhuren ruimte bevindt zich op de begane grond van woontoren A, en beschikt over hoge puien en is in te richten met chique entresol. De ruimte is gelegen in het noorden van Zaandam naast het begin/einde van de A7 en is onderdeel van het nieuwbouwproject Oostzijderpark. Fase 1 van het project bestaat uit de realisatie van 530 woningen en het onderstaande project.

Per direct beschikbaar

De ruimte met bestemming Maatschappelijke voorzieningen en horeca categorie 1 ligt direct naast het NS station Kogerveld en is daardoor goed bereikbaar. Het stationsgebied wordt getransformeerd, waarbij de omliggende buurten beter worden verbonden. De woontoren ligt op de looproute naar het ziekenhuis Zaans Medisch Centrum.

De ruimte is in totaal 644 m2 groot. Bovendien is er een mogelijkheid voor het exploiteren van een terras met een 316 m2 (eigendom gemeente Zaanstad). De ruimte heeft een unieke hoogte van maarliefst 9 meter. Het geheel wordt casco opgeleverd met een uitgebreide meterkast en ruim afdoende afzuigmogelijkheden. Aanvaarding van de ruimte is per direct mogelijk.

Onder Maatschappelijke voorzieningen wordt verstaan: voorzieningen ten dienste van medische, sociale, culturele, of religieuze activiteiten, of voorzieningen ten dienste van onderwijs en overheidsdiensten

Meer informatie is te vinden op Funda in business.

Downloads

De brochure van de commerciele ruimte binnen Oostzijderpark kun je hieronder downloaden en rustig doorlezen.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000