Financieringscheck

Ben je geïnteresseerd in een koopwoning of -appartement in Oostzijderpark? Bij jouw inschrijving, dien je een financieringsverklaring te uploaden. Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Vrijblijvend financieel advies op maat
Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijk­heden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via deze link. Na afloop krijg je het 'Rabobank Oriëntatierrapport Lenen en Wonen', als PDF-document. Dit document dien je, wanneer de verkoop gestart is, up te loaden bij het inschrijfformulier. De Rabobank is samenwerkend partner bij het project De Meiboom. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

Klik op deze link om een financieringsverklaring aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek in met jou. Na het invullen van jouw gegevens streven we ernaar je binnen 24 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financieringsverklaring.

Parkeerplaats
De aankoop van een appartement is inclusief een parkeerplaats ter waarde van € 25.000,- VON. De parkeerplaatsen zullen uiteindelijk worden gerealiseerd in het plangebied waar deelproject Meiboom deel van uitmaakt. De parkeerplaatsen in het te ontwikkelen binnengebied worden op een later moment opgeleverd dan de oplevering van het appartement. Tussen moment van opleveren appartement en oplevering nieuw te realiseren vaste eigen parkeerplaats kan de bewoner gebruik maken van een tijdelijke eigen parkeerplaats in een daarvoor aangegeven gebied in openbare ruimte. Voor deze tijdelijke periode wordt een gebruikersovereenkomst gesloten met de bewoner waaraan geen kosten zijn verbonden. Vanwege de latere oplevering van de parkeerplaats zal de betaling worden opgesplitst in twee termijnen. Te weten 50% bij transport van het appartement bij de notaris en 50% bij feitelijke levering van de nieuwe parkeerplaats. Wij adviseren je deze informatie voor te leggen aan je financieel adviseur.

Energiezuinig en duurzaam wonen
De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in Zaandam? Dan krijg je een extra duurzaam­heidskorting.*

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000