De BKZ woningen in Duindoorn

Gemeente Zaanstad heeft een pakket aan maatregelen voor betaalbare koopwoningen geïntroduceerd. Een van deze maatregelen is het BKZ Startersmodel, oftewel Betaalbare Koopwoningen Zaanstad. Voor de appartementen geldt een inkomensgrens en inschrijvers dienen starter op de koopwoningmarkt te zijn. Ingezetenen van Zaanstad die een sociale huurwoning achterlaten hebben voorrang.

De 10 BKZ Woningen zijn onderdeel van Duindoorn. De uitstraling van dit woonveld is typerend voor de nieuwe wijk Oostzijderpark: stadse allure, maar wel midden in het groen. De inschrijfperiode is inmiddels gesloten.

 

Huidig aanbod

Bekijk de appartementen van BKZ op deze interactieve woningzoeker. Je kunt onderstaand met de cursor over de appartementen bewegen om te bepalen welk appartement je wilt bekijken. Door een appartement aan te klikken zie je alle beschikbare informatie over het appartement, waaronder de prijs en het woningoppervlakte. Je kunt je inschrijven voor een woning met het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke account: https://oostzijderpark.nl/account.

Financieringscheck

Ben je geïnteresseerd in een BKZ-appartement? Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw! Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden. De Rabobank is samenwerkend partner bij Oostzijderpark. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Je kunt hier een vrijblijvende afspraak maken.

Verkoopdocumenten

Het kopen van een BKZ-appartement is notarieel en financieel gezien anders dan een reguliere nieuwbouwverkoop. In de onderstaande documenten staat alle informatie over BKZ opgenomen zoals de inschrijvingsvereisten, prijzen en uitleg over een BKZ-aankoop. Wij adviseren je eerst de BKZ Starterswoning Brochure goed door te lezen.

FAQ

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. 

De 10 BKZ woningen zijn al in verkoop gegaan. De toewijzing heeft reeds plaatsgevonden.

De prijzen voor de 10 BKZ appartementen in Duindoorn vind je hierboven in de prijslijst bij de verkoopdocumenten.

Prognose start bouw is afhankelijk voor voortgang verkoop, maar naar verwachting einde derde kwartaal 2022.

De verwachtte oplevering is afhankelijk van de voortgang in de verkoop en nog niet bekend.

In de verkoopdocumenten hierboven lees je meer over de inschrijfprocedure bij BKZ. Jouw inschrijving doe je via het digitale inschrijfformulier in jouw persoonlijke account.

De appartementen in Damloper en Duindoorn worden aangesloten op het warmtedistributienet van Engie. Meer informatie hierover kun je vinden in de folder van Engie.

Ja, er zit standaard sanitair en tegelwerk in het appartement.

Nee, er zit standaard geen keuken in het appartement.

Op dit moment is project Oostzijderpark een bouwplaats. De realisatie van blok A is in volle gang. Het is daarom ook niet toegestaan de locatie te betreden.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000