‘Hier heb je nog echt de ruimte’

Het plan

In Oostzijderpark komen in totaal zo’n 500 woningen. Het hele gebied wordt ontwikkeld tot een stadswijk waar je kunt wonen met alle rijkdom van de stad, maar wel midden in het groen. De wijk krijgt veel groene en autoluwe plekken, ligt vlakbij twee flinke parken en op steenworp afstand van recreatieplas Jagersveld. In Oostzijderpark heb je nog echt de ruimte, alsof je in het park woont. In de wijk komen verschillende woningen. Appartementen én woonhuizen. Huurwoningen én koopwoningen. In verschillende prijsklassen.

Oostzijderpark

Er verrijst een gloednieuwe stadswijk in Zaandam: Oostzijderpark. De meeste Zaankanters weten wel waar het is, want zij voetbalden ooit op het Oostzijderveld. En over een paar jaar is het dé plek waar je heerlijk kunt wonen in een parkachtige omgeving. Met het centrum van Zaandam en de mooiste groene hotspots op steenworp afstand.

“Wanneer je in Oostzijderpark komt wonen, heb je de rijkdom van een huis in de stad met de dynamiek die daarbij hoort. Maar dan in combinatie met groen en gezond wonen. Hier heb je echt nog de ruimte”, vertelt landschapsarchitect van Oostzijderpark Sander Lap. “Je bent in 25 minuten in Amsterdam, maar net zo snel vaar je met je bootje het open achterland in. We maken er een levendige, natuurrijke wijk van.”

Groen

Oostzijderpark ligt vlakbij twee grote parken: Valdeursloot en het Burgemeester in ’t Veldpark. Met een bootje of op de fiets ben je zo bij recreatieplas Jagersveld en slechts een paar minuten verder lonkt het Hollandse polderlandschap. “Ook komen er collectieve tuinen. Samen met de groene boulevards en je eigen terrastuin heb je zo overal groen’, licht Sander Lap toe. Liever wat leven in de brouwerij? In het eerste woonveld A, dat nu al wordt gebouwd, komt horeca. En alle gezellige hotspots van Zaandam liggen op slechts een paar minuten fietsen.

Bereikbaarheid

Eén blik op de kaart en je ziet het meteen. Oostzijderpark is goed bereikbaar, met het station en de uitvalswegen om de hoek. Maar vooral: met veel groen om je heen. De nieuwe stadswijk krijgt autoluwe groene lanen en boulevards, collectieve tuinen en terrastuinen voor alle huizen. Er komen woningen voor starters, jonge gezinnen, ouderen en alles wat ertussen zit. Dat is waar wonen in Oostzijderpark voor staat.

In Oostzijderpark is zowel de reuring als de rust vlakbij. Met het bruisende centrum van Zaandam op vijf minuten fietsen, hartje Amsterdam op twintig minuten met de trein en het groen van de Jagersplas en het Noord-Hollandse landschap op steenworp afstand.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000