Er valt zoveel te beleven in Zaandam

Er verrijst een gloednieuwe stadswijk in Zaandam: Oostzijderpark. De meeste Zaandammers weten wel waar het is, want zij voetbalden ooit op het Oostzijderveld. En over een paar jaar is het dé plek waar je heerlijk kunt wonen in een parkachtige omgeving. Met het centrum van Zaandam en de mooiste groene hotspots op steenworp afstand. 

Zaandam

Doe je boodschappen vlakbij bij de Albert Heijn XL aan de Zorgboulevard. Je vindt er ook een Etos en Gall & Gall. Aan de noordkant van de wijk vind je ook Deka-Markt, Lidl en Aldi.

Basisschool Kogerveld vind je aan de noordkant van de wijk. En aan de zuidrand vind je middelbare scholen Pascal College en het Zuiderzee College. Kinderopvang zit bij de basisschool en dicht bij het station.

Sporten kan bij Sportpark Hoornseveld, met voetbalverenigingen, tennisverenigingen en de korfbalvereniging. Naar de gym? Er is een aantal sportscholen net ten noorden van Oostzijderpark.

Hotspots

Wil je een hapje eten of lekker borrelen op het terras? Dan hoef je Oostzijderpark niet uit. Op de begane grond in woonveld A, dat nu al wordt gebouwd, komt namelijk een restaurant met een groot zonnig terras. En alle hotspots van Zaandam liggen ook gewoon op een paar minuten fietsen. Onze tips? Het Hembrugterrein met Lab-44 en brouwerij HOOP en Westzijde met de leukste winkels en horeca. Er valt zo veel te beleven in Zaandam.

Klik op de gepinde locaties in de kaart hieronder voor meer informatie over de betreffende hotspots. 

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000