Dit is wonen in Damloper en Duindoorn

De bouw van Damloper en Duindoorn is gestart in oktober 2022. Inmiddels zijn alle woningen van deze twee deelplannen uitverkocht.

De uitstraling van deze twee woonvelden zijn typerend voor Oostzijderpark: stadse allure, maar wel midden in het groen. Een variatie aan gevels, fijne terrassen en de flexibiliteit om een woning te gebruiken waarvoor jij hem wil gebruiken: wonen, werken en leven.  In Damloper en Duindoorn komen in totaal 41 koopwoningen, met allemaal twee eigen parkeerplaatsen en inclusief stelpost van de keuken. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit een mooie keuken, naar eigen smaak, bij onze keukenpartner of jouw eigen partij. De badkamer en toilet richt je, tijdens het koperbegeleidingstraject, helemaal naar wens in. Daarnaast biedt de aannemer je de mogelijkheid om je huis op verschillende manieren in te delen.

Woningtypes

Met woningen type I t/m V, met een afmeting van 135 m2 tot en met 207 m2, vind je in Damloper en Duindoorn altijd wel een woning die bij jouw woonwensen past. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende woningtypes.

Huidig aanbod

De woningen in Duindoorn (C) en Damloper (B) zijn uitverkocht.

Voor meer vragen over toekomstig aanbod, neem direct contact op met een van de makelaars, zij helpen je graag verder: Hoorn makelaarsgroep (nieuwbouw@hoornmakelaarsgroep.nl / 075 820 0180), Saen makelaars (koogaandezaan@saen.nl 075 616 1414) en DWE Nieuwbouw makelaars (info@dwe-nieuwbouw.nl / 088 808 9000).

Financieringscheck

Ben je geïnteresseerd in een woning in Damloper en/of Duindoorn? Als we in verkoop gaan vragen we je bij jouw inschrijving een financieringsverklaring te uploaden. Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw! Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden. De Rabobank is samenwerkend partner bij Oostzijderpark. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Je kunt hier een vrijblijvende afspraak maken.

FAQ

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. 

De 41 Eengezinswoningen van Damloper en Duindoorn zijn in verkoop, er zijn uitsluitend nog type I en II woningen beschikbaar. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze makelaars:

Hoorn makelaarsgroep

Nieuwbouw@hoornmakelaarsgroep.nl
075 820 0180

Saen makelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000

Zie locatiekaart onderaan de locatiepagina.

De prijzen voor de eengezinswoningen in Damloper en Duindoorn vind je in bovenstaande kavelkaart en in de prijslijst bij de verkoopdocumenten.

Damloper en Duindoorn bestaan uit 5 verschillende typen woningen.

De bouw van Damloper en Duindoorn is in oktober 2022 gestart en in volle gang.

De verwachtte oplevering is afhankelijk van de voortgang in de verkoop en nog niet bekend.

In je persoonlijke account kun je je via het digitale inschrijfformulier inschrijven voor een woning: https://oostzijderpark.nl/account/inschrijfformulier-woonveld-b-en-c/.

De eengezinswoningen in Damloper en Duindoorn worden aangesloten op het warmtedistributienet van Engie. Meer informatie hierover kun je vinden in de folder van Engie.

De woningen worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Exact uitvoering is straks terug te vinden in de Technische omschrijving. De mogelijkheden qua koperskeuzeopties zijn vanaf moment start verkoop te vinden in de Koperskeuzelijst. 

Nee, maar de VON-prijs is wel inclusief een keukenstelpost. De hoogte van de stelposten zijn vanaf start verkoop terug te vinden in de prijslijst.

Op dit moment is project Oostzijderpark een bouwplaats. De realisatie van blok A is in volle gang. Het is daarom ook niet toegestaan de locatie te betreden.

De aankoop van een woning is inclusief twee parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen bevinden zich (op één woning na) beiden aan de achterzijde van de woning, direct onder het eigen tuinterras van de woning.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000