7 redenen waarom je in Oostzijderpark wil wonen

Oostzijderpark wordt een heerlijke nieuwbouwwijk in Zaandam. Maar waarom is het nu zo fijn om in Oostzijderpark te wonen? Wij zetten een aantal redenen voor je op een rij.

1. De locatie

Oostzijderpark is goed bereikbaar met het station en de uitvalswegen om de hoek, maar de wijk heeft ook een heerlijke connectie met het water en de natuur. De rijkdom van wonen in de stad, maar het heerlijke landschap van Noord-Holland en de Zaan in je achtertuin. Alles dichtbij huis en toch stadse drukte en gezelligheid. En bovendien: binnen no time sta je in Amsterdam.

2. Voor ieder wat wils

Als starter op zoek naar je eerste huis? Of als stel op leeftijd graag gelijkvloers wonen? Wat je woonwens ook is; het levendige en veelzijdige Oostzijderpark heeft het. Met woningen voor starters, jonge gezinnen, ouderen en alles wat er tussen zit. Of het nu gaat om een startersappartement of een luxe koopwoning; alle toekomstige bewoners moeten hier plezierig kunnen wonen en leven.

3. Levendige wijk

Oostzijderpark wordt een levendige wijk. Een wijk waar stedelijkheid, ruimte, comfort én bereikbaarheid samenkomen. De openbare ruimte zit zo in elkaar dat ontmoetingen met omwonenden worden gestimuleerd. In het eerste blok komen bijvoorbeeld horecavoorzieningen en bijzondere woningen, met ruimte voor mensen die thuis werken of een atelier aan huis hebben. In ieder bouwblok komt er sowieso plek om samen met je buren wat te ondernemen.

4. Groene omgeving

Oostzijderpark wordt een wijk met een groen karakter. Zo komt er met de centraal gelegen Parklaan een mooie, groene straat. Deze groene loper wordt het hart van dit gebied. In Oostzijderpark vind je als stedeling meer ruimte. Je bent in 20 minuten in Amsterdam, maar net zo snel vaar je met je bootje het open achterland in. Oostzijderpark ligt vlakbij twee grote parken. Valdeursloot aan de noordzijde en aan de zuidkant het Burgemeester in ’t Veldpark. Via een bootje of de fiets ben je al snel bij recreatieplas Jagersveld of een paar minuten extra fietsen en je staat in het Hollandse polderlandschap. Kortom: aan groen geen tekort in dit gebied.

5. Details

Oog voor detail staat hoog in het vaandel voor het project Oostzijderpark. De gevel moet passen bij wat er zich in en rond het gebouw afspeelt. Denk bijvoorbeeld aan grote glasopeningen bij de woonkamer en mooie ruime terrassen. In de wijk ontstaat er straks een kleurenpalet van prachtige, nauwkeurig uitgezochte stenen.

6. Leuke hotspots

Zaandammers weten het allang: voor die ene vintage winkel of de laatste woontrends hoef je de stad echt niet uit. Zaandam barst van de leuke hotspots! Bekijk hier alle leuke hotspots van Zaandam.

7. Sociale cohesie

Door verschillende woningen en ruimtes aan te bieden, krijg je een goede mix en dynamiek. Bovendien zijn er speeltuinen voor kinderen, speciale plekken voor jongeren en voorzieningen voor bijvoorbeeld de buurtvereniging. Het idee is om verbindingen met elkaar te stimuleren, zodat de inwoners met elkaar de wijk levend maken.

Heb je het nog niet gedaan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hier communiceren we over de verschillende soorten kavels, wanneer je je kunt inschrijven en wanneer de verkoop van start gaat.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000