‘’Meiboom is luxe wonen!’’

Toen Mireille (51) voor het eerst van project Oostzijderpark hoorde, wist ze het meteen: hier vind ik mijn toekomstige woning. Inmiddels is ze druk in de weer met moodboards voor haar droomwoning in Meiboom. “Het is zo leuk dat we onze eigen woning van begin af aan gebouwd zien worden.”

Tien jaar geleden kwam Mireille voor het eerst in Zaandam wonen, toen ze met Margaret ging samenwonen. Inmiddels zijn ze getrouwd en heeft Mireille niet alleen haar hart verloren aan Margaret, maar ook aan Zaandam. Die liefde voor de stad was er niet meteen. “Sterker nog, ik zag mijzelf hier eerst helemaal niet wonen”, vertelt Mireille.

“Inmiddels voel ik mij enorm verbonden met Zaandam. Niet alleen omdat ik hier gelukkig ben in mijn relatie en omdat ik hier werk, maar ook doordat Zaandam enorm opgeknapt is in de laatste twintig jaar. Het winkelgebied is beter geworden, het centrum is gezelliger en het is een veilige stad.”

Van M naar XL

De eerste keer dat Mireille hoorde van Oostzijderpark was in januari 2021. “We waren meteen enthousiast en toen bekend werd dat Meiboom in de verkoop ging, was het voor ons duidelijk: dit is onze kans. In eerste instantie keken wij voor woningtype M. Een minuut nadat het mogelijk was om je in te schrijven voor Meiboom stonden wij echter al ingeschreven voor woningtype L. Helaas kregen we te horen dat wij niet waren ingeloot. Later nam de makelaar contact met ons op, omdat er nog een leuke optie bleek te zijn voor een appartement XL. In eerste instantie dachten wij dat zo’n groot appartement prijstechnisch niet mogelijk was voor ons. Maar al gauw bleek dat het wel degelijk mogelijk was. Wat een geluk!”

‘’

Toen bekend werd dat Meiboom in de verkoop ging, was het voor ons duidelijk: dit is onze kans

‘’

“Elke week fietsen we even langs het project om te kijken hoe het met de bouw gaat. Met woonveld A zijn ze al heel ver en met Meiboom zijn ze nu net begonnen. Dus nu kunnen we onze eigen woning echt van begin af aan gebouwd zien worden.”

Alles zelf beslissen

De tekeningen voor hun woning hebben Mireille en Margaret al voorbereid en hun Pinterest borden zijn rijk gevuld met ideeën. “Ons enthousiasme zorgde ervoor dat we zelfs eerder aankwamen bij Bruynzeel voor de keuken, dan het project bij hen bekend was”, lacht Mireille. “Het leuke aan nieuwbouw is dat je alles lekker zelf mag beslissen en bedenken hoe je het wil. Zo maken we van twee slaapkamers een grote slaapkamer met luxe inloopkast. In de slaapkamer komt een soort tussenwand gedeelte met ingebouwde televisie waar je straks omheen kunt lopen.”

Zelfs over de stopcontacten heeft het stel al nagedacht. “Tja, zelfs dat zijn leuke details waarover je zelf mag nadenken bij een nieuwbouwwoning. We hebben bedacht dat er in een loze hoek twee extra stopcontacten moeten komen, zodat daar straks de kerstboom kan komen te staan.”

Meant to be

Wat Mireille zo aanspreekt over Oostzijderpark, daar hoeft ze niet lang over na te denken: “Dat het een echte stadswijk wordt. Alles is er dichtbij. Een ziekenhuis, haven, horeca, supermarkt, sportverenigingen, openbaar vervoer, noem maar op. Waar wij nu wonen kan het soms een beetje voelen als leven op een eiland. Ik hoop in Oostzijderpark echt dat wijkgevoel te kunnen ervaren met veel diversiteit, deelauto’s en leuke buurtactiviteiten.”

“Stiekem denk ik dat deze woning meant to be is. En dat heeft alles te maken met nummer 13. Wij wonen nu 13 hoog, onze woning in Meiboom is nummer 13 in het bouwplan en vergeleken met onze huidige woning wordt onze nieuwe woning 13 m2 groter. Toeval of meant to be? Wat we wel weten is dat als we gingen verhuizen, we per se in een luxe nieuwbouwwoning en gelijkvloers wilden wonen. Van het gas af, milieubewuster en met vloerverwarming. Met onze woning in de Meiboom is dat zeker gelukt. Meiboom is luxe wonen!”

Zie jij jezelf ook al wonen in Oostzijderpark? Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. En volg je ons al op Facebook en Instagram?

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000