Vers gestort beton in woonveld A

Er is gestart met het storten van het beton voor woonveld A in Oostzijderpark. Dit levert mooie beelden op. Vanaf de grond en ook vanuit de lucht. Deze beelden (met video) delen wij graag met jullie!

Op vrijdag 3 september is er gestart met het storten van de keldervloer van woonveld A. Dat houdt in dat er op deze dag met 25 betonmixers 200 kuub beton naar de bouwplaats gebracht is. Het beton wordt ter plaatse gestort met een betonpomp.

Deze week kreeg het kelderdek geleidelijk steeds meer vorm. Vandaag staat er een stort van 280 kuub op de planning, met als doel het kelderdek over twee weken helemaal gereed te hebben. Met het kelderdek wordt ook de bijzondere voetprint van het gebouw goed zichtbaar.

Tussen het storten van vloeren worden ook de eerste wanden en kolommen naar de eerste verdieping van het gebouw al gestort en zijn de breedplaatvloeren voor de hellingbaan van de inrit naar de parkeerkelder geplaatst.

Bekijk hieronder een video, waarin je de bouwplaats van grote hoogte kan bewonderen.

Zie jij jezelf ook al wonen in Oostzijderpark? Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. En volg je ons al op Facebook en Instagram?

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000