De bouwteamovereenkomst voor 163 woningen is getekend!

We zijn weer een stap dichter bij de realisatie van Blok B en C van Oostzijderpark. Op 30 augustus is de bouwteamovereenkomst getekend door de betrokken partijen.

De overeenkomst werd getekend door Jethro van Veen (directeur Ontwikkeladviseur), Bart Maas (directeur Thunnissen) en Ingeborg de Jong (directeur Timpaan). De aannemer van Blokken B en C is Thunnissen. Stedenbouwkundig bureau LAP is de ontwerper van het openbaar gebied en de buitenruimten en Just Architects is de architect van de bouwblokken.

Verschillende woningen voor verschillende mensen

De twee bouwblokken bestaan in totaal uit 163 woningen, waaronder 120 appartementen: 64 sociale huurappartementen voor de corporatie en 56 appartementen bestemd voor vrije sector huur of koop. Van de 56 appartementen zullen tenminste 14 appartementen verkocht worden in de categorie Betaalbare Koopwoningen Zaanstad (BKZ).

Daarnaast komen er 43 grondgebonden eengezinswoningen in deze fase. De eengezinswoningen zijn gelegen als U-vormige carré in de 2 bouwblokken aan de rustige binnenstraten en de groene parklaan die door het plan loopt, vanaf het station naar het water van de Gouw. De woningen hebben een woningoppervlakte van circa 120 tot 220 m2, waarbij twee parkeerplaatsen onder het terras zijn gesitueerd en de plint zich kan lenen als woon- en werklocatie.

Het bouwteam verwacht dit jaar nog de omgevingsvergunning te kunnen aanvragen en de verkoop te gaan opstarten. De realisatie zal naar verwachting nog voor de zomer van 2022 starten.

Zie jij jezelf ook al wonen in Oostzijderpark? Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. En volg je ons al op Facebook en Instagram?

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000