Een stapje dichterbij realisatie Blok F

Timpaan, Ontwikkeladviseur en Heddes tekenden afgelopen week de realisatieovereenkomst voor Blok F in Oostzijderpark. Blok F bestaat uit 73 appartementen voor de sociale huur.

In Blok F komen studio’s en twee-kamer-appartementen voor de sociale huur. Ook komen er 18 à 20 ‘Kamers met Kansen’. Deze appartementen zijn bedoeld voor jongeren die na een zorgvraag of moeilijke thuissituatie (weer) op eigen benen gaan staan. Zij krijgen daarbij extra ondersteuning.

Ontwerp

Blok F wordt een duurzaam gebouw en in het ontwerp van het gebouw gaat bijzondere aandacht uit naar het creëren van gezamenlijke plekken waarop de bewoners elkaar kunnen ontmoeten, zoals een dakterras en een wasruimte.

Het blok ligt op een prachtige locatie binnen Oostzijderpark, in de toekomstige parkstrook die dwars door de gebiedsontwikkeling loopt. De architect van Blok F is RU + PA (rudy uytenhaak + partners architecten).

Planning

De bouw van Blok F start naar verwachting na de zomer van 2022. Momenteel zijn de ontwikkelende partijen nog in gesprek over welke partij de appartementen gaat verhuren. Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

Zie jij jezelf ook al wonen in Oostzijderpark? Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. En volg je ons al op Facebook en Instagram?

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000