5x waarom jij ook nieuwbouw wil kopen

Nieuwbouw heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het comfort van die heerlijke vloerverwarming. Of dat je appartement helemaal naar eigen smaak is ingericht. Wil jij verhuizen naar Oostzijderpark en vraag je je af of een nieuwbouwhuis kopen iets voor jou is? Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje.

#1 Splinternieuw

De kozijnen vervangen of de buitenboel laten schilderen? Met die kosten hoef je als eigenaar van een nieuwbouwwoning geen rekening te houden. Dankzij de lage onderhoudskosten in de eerste jaren, kun je rustig opstarten in je nieuwe woning.

#2 Jouw droomkeuken

In een nieuwbouwwoning wonen wordt nog leuker wanneer je erachter komt dat je de keuken van je dromen mag samenstellen. In Meiboom bijvoorbeeld; hier komen keukens die helemaal naar jouw smaak zijn. Ga je voor strak of pak je uit met een keuken in kleur? Aan jou de keuze!

#3 Duidelijke prijs

Bij het kopen van een bestaande woning betaal je vaak meer dan de vraagprijs. Bij een nieuwbouwwoning staat de vraagprijs vast. Je hoeft niet te bieden en ook niet in spanning te wachten of je bod wel wordt geaccepteerd. Of er nog meer kosten bijkomen, hangt helemaal af van jezelf en of je nog meer wil laten doen aan de woning.

#4 Naar eigen smaak inrichten

Geen lagen oud behang afweken, badkamers uitbreken of andere grote ondernemingen. Een nieuwbouwhuis is fris en nieuw en richt je in zoals jij dat wilt. Dus met jouw favoriete kleur op de muur, de door jouw gekozen vloer en natuurlijk met de keuken en badkamer die aan jouw wensen voldoet.

#5 Toekomstbestendig

Nieuwbouwwoningen voldoen niet alleen aan de nieuwste, wettelijke eisen. Meestal houden ontwikkelaars al rekening met zaken die in de toekomst belangrijk worden. Zo zijn de meeste nieuwbouwwoningen al van het gas af en worden ze op moderne, en vaak energiezuinige, manieren verwarmd. Dat is fijn!

Zie jij jezelf ook al wonen in Oostzijderpark? Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. En volg je ons al op Facebook en Instagram?

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000