De laatste bouwupdate van 2021

Dit jaar hebben we meerdere hoogtepunten mogen vieren voor Oostzijderpark. Zo zijn we gestart met de bouw van woonveld A. In mei startte de verkoop van Meiboom, het eerste woongebouw in Oostzijderpark, waarvan de bouw inmiddels is gestart. Aan het einde van dit jaar hebben we nog een aantal leuke (bouw)updates voor je. Op naar een mooi 2022!

Opening verkoopcentrum en update woonveld F

In Oostzijderpark is een verkoopcentrum geopend. Wethouder Songül Mutluer was samen met een select gezelschap aanwezig om het verkoopcentrum te openen. Daarnaast is de intentieovereenkomst voor de bouw van 73 modulaire eenheden (sociale huur en kamers met kansen) in woonveld F getekend. Het ontwerp voor woonveld F komt uit handen van rudy uytenhaak + partners architecten. Zij gaan samen bouwteampartner Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. rond de zomer van 2022 start en met de bouw van woonveld F.

Verwachtingen 2022

Weer een mooie stap in Oostzijderpark waar inmiddels 195 van de circa 530 woningen in aanbouw zijn en waar volgend jaar nog eens 245 woningen aan worden toegevoegd, waaronder twee blokken sociale huur en een eerste blok BKZ woningen (betaalbare koop Zaanstad).

Begin 2022 starten we ook met de verkoop van de eerste eengezinswoning. Wil jij op de hoofte blijven van deze ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. En volg je ons al op Facebook en Instagram?

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000