De leukste hotspots van Zaandam #2

Wonen in Zaandam is heerlijk. En je hoeft echt niet meer naar Amsterdam voor vertier. Zaandam heeft genoeg te bieden! Wat zijn de hotspots en insider tips van Zaandam waar je absoluut eens een kijkje moet nemen?

Novels Zaandam


Instalovers opgelet: bij het snoeproze Grand cafe Novels kun je terecht voor Pink (!!) Latte. Neem plaats op van de kleurrijke banken voor een lekker diner of aan de bar met een heerlijke cocktail. Novels is de plek waar je kunt lunchen met collega’s, maar het is ook een plek waar je met een gerust hart je kids mee naartoe neemt en waar je ’s avonds met vrienden gerechten deelt van de uitgebreide dinerkaart.
Dam 28-30

Hembrugmuseum


Ook op cultureel gebied heeft Zaandam van alles te bieden. Het Hembrugmuseum vertelt het verhaal van de rijke geschiedenis van dit ruim drie eeuwen oude, wapen- en munitiebedrijf. Het terrein was jarenlang afgesloten voor publiek en kende als onderdeel van defensie een strikt geheimhoudingsprotocol. Het Hembrug Museum is gevestigd in twee transformatorhuisjes op Hembrug in Zaandam. Het is een openluchtpresentatie die dagelijks gratis is te bezichtigen.
Kanonnenloods 14

Sagrestano


Geniet van écht Italiaans eten bij Sagrestano. Waar betaal je nog 1 euro voor een espresso? Ga voor heerlijke antipasti, traditionele spaghetti en zoete dolci als lekkere afsluiter.
Westzijde 82

Zaanse Schans


Een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes en molens. In de hoogtijdagen draaiden er honderden molens in de Zaanstreek. De overblijfselen vind je op de Zaanse Schans. Neem een kijkje in het Zaans Museum en leer alles over de geschiedenis. Geniet van dit stukje oer-Hollandse erfgoed!

Zaans Gedaan


Cacaoliefhebber? Dan ben je bij Zaans Gedaan aan het juiste adres. Je kunt hier workshops volgen over chocolade maken, maar je kunt hier ook heerlijke chocolade kopen die in de eigen gieterij is gemaakt.
Kalverringdijk 25 

Bekijk hier nog meer hotspots in Zaandam!

Heb je het nog niet gedaan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hier communiceren we over de verschillende soorten kavels, wanneer je je kunt inschrijven en wanneer de verkoop van start gaat.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000