Interview | Michel Galjé

Michel Galjé van Saen Makelaars is één van de makelaars van Meiboom en een echte Zaankanter. Hij heeft in bijna alle wijken van Zaandam gewoond en wat hem betreft is er geen twijfel over mogelijk: Oostzijderpark is een uniek project waar de perfecte balans is gevonden tussen stedelijk en groen. En ook over Meiboom is hij duidelijk: “Een echte eyecatcher die laat zien waar de nieuwe wijk voor staat.”

“Meiboom heeft een lekker divers aanbod aan appartementen die bij verschillende woonwensen past’, vertelt Michel. De appartementen M en L passen goed bij starters of kleine gezinnen met behoefte aan ruimte en een lekker balkon. Type XL en XXL zijn perfect voor mensen die verschillende functies en wensen in één appartement willen laten samenkomen, zoals een kantoor aan huis of gastenkamer. 'Empty nesters' kunnen bijvoorbeeld goed uit de voeten met de grotere types, want je kunt er ruimtelijk wonen, maar dan wel gelijkvloers en zonder noemenswaardig onderhoud.’ Volgens Michel wordt Meiboom een echte blikvanger: ‘Het gebouw laat zien waar de hele wijk voor staat: hoogwaardig en statig.”

‘’

“Dit is uniek in de Zaanstreek”

‘’

Reuring en rust

“Oostzijderpark is wat mij betreft de wijk van de toekomst’, zegt Michel stellig. ‘Goede architectuur en een perfecte balans tussen groen, bewoning en voorzieningen. Dit kennen we nog niet in de Zaanstreek. Dankzij de mooie en hoogwaardige mix aan appartementen en diverse type eengezinswoningen is Oostzijderpark voor veel verschillende mensen interessant en dat pakt zeker positief uit. En de ligging is perfect; vlak bij het station en de uitvalswegen. Het bruisende centrum van Zaandam ligt op vijf minuten fietsen, hartje Amsterdam op twintig minuten met de trein. En zoek je de natuur, dan sta je in een mum van tijd midden in het groen van het Noord-Hollandse landschap of op het strand. In Oostzijderpark is zowel de reuring als de rust vlakbij.”

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000