Interview | Sjoerd Hoorn

Makelaar Sjoerd Hoorn van Hoorn Makelaarsgroep heeft vroeger gevoetbald op de plek waar over een paar jaar Oostzijderpark verrijst. Hij was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe wijk en kan, net als veel andere Zaankanters, niet wachten om te zien hoe Oostzijderpark eruit komt te zien. De verkoop van Meiboom is voor hem een mooie start. “Hier wonen wordt echt genieten.”

"Wat mij betreft is Meiboom echt de poort naar de wijk. Een duurzaam gebouw met een moderne en tijdloze uitstraling. Dankzij de onderscheidende stenen die worden gebruikt en het metselwerk springen de gevels er echt uit”, aldus Sjoerd. “Naast de grote balkons ligt Meiboom aan de Bob Angelostraat, heerlijk zonnig en in het groen. Vooral de differentiatie van de appartementen maakt dat Meiboom interessant is voor mensen met verschillende woonwensen. Van starters tot kleine gezinnen die liever voor een appartement dan een eengezinswoning kiezen en van jonge stellen die de stap naar een koopwoning willen nemen tot ‘empty nesters’ die na de verkoop van hun huis geen zin meer hebben in veel onderhoud, maar niet willen inleveren op de ruimte.”

STAD, NATUUR EN ZEE BINNEN HANDBEREIK

De veelzijdigheid van Meiboom is volgens Sjoerd straks in heel Oostzijderpark terug te vinden. “Hier worden niet zomaar nieuwe woningen gebouwd, maar hier wordt een heel gebied ontwikkeld. Er ontstaat straks iets wat er in de Zaanstreek nog niet is. De mix aan verschillende woningtypes, maar ook de ligging vlakbij het groen en water van de Gouw en de Jagersplas. En dat terwijl je ook vlak bij het centrum van Zaandam woont.” De bereikbaarheid van Oostzijderpark durft Sjoerd zelfs uniek te noemen. “Precies op de scheidslijn tussen metropool Amsterdam, het groen van Noord-Holland en de kust. Ze liggen allemaal binnen handbereik. Vanaf station Zaandam Kogerveld is het maar drie haltes naar Amsterdam Centraal en de uitvalswegen liggen om de hoek.”

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000