Nieuwe impressies Oostzijderpark

Er gebeuren allerlei dingen achter de schermen bij Oostzijderpark. Zo zijn er onlangs nieuwe impressies gemaakt. Het bijzondere van de gebouwen in Oostzijderpark is dat er verschillende gevels naast elkaar gebouwd worden, waardoor de uitstraling van de wijk heel divers en afwisselend wordt.

In de Parklaan komen verschillende soorten bomen, maar is er ook ruimte voor speelplaatsen voor de kinderen. In de openbare ruimte komen relatief weinig parkeerplaatsen. Zo komt er bij een van de blokken een grote ondergrondse parkeerkelder. Bij de andere blokken wordt in het blok geparkeerd, zodat je de auto’s van buitenaf ook niet ziet. Op deze manier blijft de groene uitstraling behouden.

In de wijk ontstaat ook een kleurenpalet van prachtige stenen. Daarbij gebruiken we materialen die niet snel verouderden. Een woning moet er na twintig, dertig jaar nog steeds goed uitzien.

Stedelijk karakter
Daarnaast worden er woningen ontwikkeld die een stedelijk karakter hebben. In de impressies zie je dat gevels elkaar afwisselen, maar binnen in de huizen wordt er creatief gekeken naar de beschikbare ruimte. Het gebruik van split level, waarbij de vloeren op verschillende hoogtes liggen, zorgt voor unieke doorkijkjes in de woning. Je hebt direct een andere woonbeleving dan in een rijtjeshuis.

We planten een uitgekiende mix van bomen aan. Bomen bieden veel voordelen. Ze leveren niet alleen zuurstof, maar kondigen ook de seizoenen aan, vergroten je woongenot, filteren de fijnstof uit de lucht en faciliteren het fijne achtergrondgeluid van vogeltjes en ritselende bladeren.

Bekijk hiernaast alle nieuwe impressies

Heb je het nog niet gedaan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hier communiceren we over de verschillende soorten kavels, wanneer je je kunt inschrijven en wanneer de verkoop van start gaat.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000