Perfecte ingrediënten tijdens eerste Open Deuren Route 2023

Stralende zonneschijn, een perfect lekker temperatuurtje, lekkere drankjes en hapjes, een enthousiast team vrijwilligers en vele “open deuren” tijdens de eerste Open Deuren Route van de Kogerveld Wijk in Zaanstad. 

Perfecte ingrediënten dus voor een heerlijke zomerdag waar (toekomstige) bewoners kennis konden maken met allerlei sportieve, sociale, culturele en horeca-locaties en woningbouwontwikkelingen in het gebied.

Spetterende opening

Om 16.00 uur startte het evenement door een spetterende opening door het team organisatoren. Samen aftellen en knallende confetti-kanonnen dus. Nadat de deelnemers hun informatietasje met routekaart afgehaald hadden, konden ze zelf de route lopen. En voor degene met behoefte aan reuring en gezelligheid: een vrolijke fanfare-band liep vooruit op de route en zorgde voor de muzikale omlijsting. De Open Deuren Route duurde tot 20:00 uur.

Gezellige informatiemarkten

Op de twee informatiemarkten presenteerden veel verenigingen en instanties zich en was er ruimte om vragen te stellen en een gesprekje aan te knopen. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd, met een poffertjeskar, een frietkar en koffie langs de route.

Leuk voor de kids

Voor de kids waren er op diverse plekken springkussens, schminkmogelijkheden en stonden er veel oud Hollandse spelletjes. De Veiligheidsregio had 5 brandweermensen paraat die vertelden over hun werk als vrijwilliger in de wijk. Op het pleintje voor de uitrukhal stond de blikvanger: de ladderwagen. Kleine kinderen konden lekker springen op het springkussen in de vorm van een enorme brandweerauto.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000