Oostzijderpark krijgt steeds meer vorm en volgende fase huur- en koopwoningen gaat binnenkort starten. Op donderdagmiddag 28 april organiseren we een fijn event op de bouwlocatie. Van 16:00 tot 19:00 uur ben je van harte welkom! Kom je ook?

 

Op donderdag 28 april kun je van 16:00 tot 19:00 uur een kijkje komen nemen bij Oostzijderpark in Zaandam. Tijdens deze feestelijke middag zal de verkoop van de 41 woningen van Damloper en Duindoorn starten en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een vrije sector huurwoning in De Zaanse Hoogte! Verhuurder MN, het makelaarsteam, ontwikkelteam Oostzijderpark én projectparticipanten zijn aanwezig en kunnen jou alles vertellen over de gebiedsontwikkeling Oostzijderpark. Maar natuurlijk kun je zelf ook de sfeer proeven en de plek écht beleven. Nu nog een actief bouwterrein, maar straks een dynamische stadswijk met veel groen. Kom je ook?

Vanaf 28 april komen het nieuwe magazine, de verkooptekeningen en de prijslijst online beschikbaar. Je kunt je vanaf 16:00 uur online inschrijven voor een woning in Damloper en Duindoorn via het inschrijfformulier in je persoonlijke account.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000