Startschot van Oostzijderpark

De eerste hijskranen zijn gearriveerd en de bouwborden staan op hun plek: de werkzaamheden van Oostzijderpark zijn gestart!

Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. staat klaar om te starten met de realisatie van blok A in Oostzijderpark. Dit zijn 171 vrije sector huurappartementen, waarvan 10% middeldure huurwoning en 24 koopappartementen. De woontoren met huurappartementen, horeca en een parkeergarage, wordt naar verwachting in de zomer van 2023 opgeleverd. In 2021 start de verkoop van verschillende fases van Oostzijderpark, waarvan de 24 koopappartementen als eerste aan de beurt zijn.

Wethouder Songül Mutluer vertelt: “We zijn erg blij met de start van het bouwproject. Met 500 woningen voor jong en oud, in een klimaatbestendige wijk met veel groen, dichtbij het station. En specifiek voor Zaanse starters biedt het project ook nog Betaalbare Koopwoningen Zaanstad (BKZ) en Kamers met Kansen voor kwetsbare jongeren.”

In december wordt er gestart met het aanbrengen van een stalen damwand rondom de bouwput. Het aanbrengen van damwanden gaat doormiddel van een kraan met een trilblok, wat een geluid geeft wat duidelijk hoorbaar is. Voor omwonende kan dit enige overlast veroorzaken, wat helaas onvermijdelijk is. Hierover hebben zij een informatiebrief ontvangen. Van 21 december 2020 tot 4 januari 2021 is de kerstvakantie en worden er geen werkzaamheden uitgevoerd.

Benieuwd naar de rest van de verwachte planning? Daarover kun je hier meer lezen.

Bekijk hieronder de video van de start van de werkzaamheden.

Zie jij jezelf ook al wonen in Oostzijderpark? Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. En volg je ons al op Facebook en Instagram?

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000