Tips! Hier eet je de wereld rond

Oostzijderpark wordt letterlijk een wijk voor iedereen. En eigenlijk is dat best logisch, want de gemeente Zaanstad heeft in totaal maar liefst 187 verschillende nationaliteiten. Fijn om te weten dat er in de regio op multiculticultureel gebied je ook de wereld rond kunt eten. In dit blog doen we een greep naar een paar fijne eetplekken uit andere culturen. Ware tips waar je zo je voordeel mee kunt doen.

Casa Piri Piri: Portugees genieten
Een Portugees familierestaurant waar je kunt genieten van de open en gemoedelijke sfeer, warm ontvangst, gastvrije bediening, traditionele en authentieke gerechten uit de Portugese keuken.
casapiripiri.nl

Ciao foodbar: Italiaans genieten
Klein Italiaans restaurantje met in de zomer een gezellig terras uitkijkend op de Zaan. Op de kaart vind je antipasti planken, verse pasta’s en wisselende vis- en vleesgerechten. Kortom, een leuke plek met heerlijk eten! Geen poespas, maar gewoon verse ingrediënten, zoals Italiaans eten hoort te zijn. Echt een aanrader!
ciaofoodbar.com

Baz bouldergym restaurant
Een plek 'to create memories', zoals ze het zelf zeggen. Baz bouldergym restaurant is een plek waar je je thuis voelt. Waar je kunt genieten van de geur van versgebakken taart en verfijnde cocktails. Naast de fijne plek met terras aan het water om te ontspannen, kun je bij Baz ook je lijf laten werken bij de klimmuur. Met meer dan 140 routes om te boulderen, is er genoeg te ontdekken, keer op keer.  
bazbouldergym.nl

MrMomo: Indiaanse keuken
Een moderne plek waar je kunt genieten van de beste Indiase en Nepalese gerechten. Het restaurant belooft vernieuwende recepten om je smaakpapillen te verwennen. Een recente review op The Fork beschreef veelbelovend het volgende: De gerechten waren een feestje voor het oog en voor de maag, kortom we hebben heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer. De bediening was heel vriendelijk. We komen hier zeker weer naar toe.
mrmomo.nl

Eve: exotische, wereldse gerechten
Bij Eve vind je tafels vol met exotische, wereldse gerechten; een echte beleving. Verrassende menukaarten, unieke dranken, goede muziek, spectaculaire service en entertainment. Eve is ook weer zo’n fijne hotspot in Zaandam. Verwacht een soort urban jungle over twee verdiepingen, met een shared dining restaurant en cocktailbar op de begane grond, en nachtclub in de kelder.
evezaandam.nl

Fūdo: sushi-topper
Fūdo op het Stadhuisplein 19 in Zaandam is een sushi quick-service concept dat hele sushi rolls (mét saus en toppings binnenin) verkoopt, naast bijgerechten, milkshakes, bakkerswaren, mochi’s en warme en koude dranken. Wil je thuis genieten van perfecte sushi? Ook bezorging aan huis is mogelijk.
fudosushi.com

Mis je een bijzonder restaurant in dit lijstje, laat het ons weten via bijvoorbeeld Instagram of Facebook, dan zorgen we later voor een update met weer een nieuwe lijst met restauranttips in Zaandam waar je de wereld rond kunt eten.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000