Update Oostzijderpark | stikstofuitspraak

In de media heb je vast gehoord over het programma aanpak stikstof en de uitspraak die de Raad van State heeft gedaan. Bouwvergunningen en bestemmingsplannen komen onder druk te staan. Maar wat betekent dit voor het nieuwbouwproject Oostzijderpark in Zaandam?

De ontwikkelingen rondom de bouw zijn veel in het nieuws. Zoals je waarschijnlijk ook hebt meegekregen, speelt er in Nederland momenteel een discussie over de rekenmethodiek van stikstofuitstoot. Hierdoor loopt het project Oostzijderpark vertraging op, waar wij als ontwikkelaar, niet zoveel invloed op hebben. Er wordt namelijk gekeken naar een nieuwe rekenmethodiek. Niet alleen bij Oostzijderpark, maar nog bij 120 andere projecten in Zaanstad.

Ondanks onze beperkte invloed zijn we toch continu in gesprek met de gemeente om het plan van Oostzijderpark nog beter te maken. Daarbij onderzoeken we bijvoorbeeld slimme mobiliteitsoplossingen om de wijk nog duurzamer te maken. Dit moet resulteren in minder verkeersbewegingen en daardoor minder stikstofuitstoot. Deze kans willen we niet laten lopen. Helaas betekent dit dat we hierdoor wel wat vertraging oplopen voor onze start verkoop. Via deze weg willen je dan ook vragen om ons goed te blijven volgen. Bijvoorbeeld op social media of via de nieuwsbrief, zodat je de laatste ontwikkelingen als eerste hoort.

Heb je het nog niet gedaan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hier communiceren we over de verschillende soorten kavels, wanneer je je kunt inschrijven en wanneer de verkoop van start gaat.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000