Voor ieder wat wils in Oostzijderpark

Als starter op zoek naar je eerste huis? Of als stel op leeftijd graag gelijkvloers wonen? Wat je woonwens ook is; het levendige en veelzijdige Oostzijderpark heeft het.

Samenwonen, leuk! Maar stiekem ook een beetje spannend. Want twee verschillende woonbehoeftes, twee verschillende smaken en een heleboel spullen komen samen in één huis. Het scheelt een hoop gedoe als je voldoende ruimte hebt om allebei je favoriete spullen kwijt te kunnen. Met de beste woonwinkels om de hoek en Loods5 in de buurt halen jullie in Zaandam makkelijk in huis wat er nog ontbreekt. In Oostzijderpark woon je prettig, inclusief een terrastuin en een plek om te parkeren vlakbij huis. Vrienden uit Amsterdam zie je nog net zo vaak. Met het openbaar vervoer ben jij er vaak nog sneller dan de vrienden die in de hoofdstad wonen. Ook komen er in het weekend regelmatig logés. Overdag met een boot lekker het water op, ’s avonds barbecueën in de tuin. Of naar het Hembrugterrein om de beste pizza’s uit de omgeving te eten. Samenwonen scheelt dubbele woonlasten. Kun je én naar de Pathé om de hoek én naar je favoriete cabaretier in het Zaantheater.

Je hebt een toptijd gehad in je studentenhuis. Gelegen midden in het centrum kon je na een mooi feestje kruipend naar huis en met je huisgenoten had je altijd iemand om mee te koken of te studeren. Nu je een fulltime baan hebt, is het wat minder praktisch geworden dat je nog studerende huisgenoten pas om twee uur ’s nachts thuiskomen. Jij moet om zeven uur toch écht uit de veren. Bovendien: je nieuwe dure racefiets durf je niet buiten neer te zetten, maar in je kamer neemt hij wel erg veel ruimte in – ook al hangt ‘ie heel praktisch aan de muur. Daarom kun je niet wachten tot je de sleutels krijgt van je nieuwe plek in Oostzijderpark. Vlakbij het station, dus je bent in twintig minuten op je werk of dat feestje (want daar helemáál mee stoppen is natuurlijk niet het plan). In het weekend ben je zo in Amsterdam. Hoewel je van anderen hebt gehoord dat ze vaak ook in Zaandam blijven. Naar een festival op het Hembrugterrein of lekker eten bij de Verskade.

‘’

Alles dichtbij huis en toch stadse drukte en gezelligheid

‘’

Je hebt een drukke baan, fijne vrienden en de leukste kinderen die er zijn. Alleen: aan de keukentafel werken terwijl er tegelijkertijd een piratenboot gebouwd wordt, is niet ideaal. Alle verjaardagen vieren jullie buitenshuis, want na één keer met klapstoeltjes in de drukkende hitte en de staart van de hond die de taart omver veegde, was dat thuis vieren klaar. Maar dit jaar is kerst bij jullie. In het nieuwe huis in Oostzijderpark staat een grote woontafel. De kinderen spelen in de tipi-hut in de tuin en thuiswerken is met het kantoor aan huis geen logistieke uitdaging meer. In de berging staan voldoende extra stoelen. Kom maar op met dat kerstdiner, die verjaardag en de kinderfeestjes! Auto en bakfiets staan handig voor de deur. Zaterdags met z’n allen inkopen doen op de markt of bij de Versmarkt. Het buurmeisje past ’s avonds op zodat jullie lekker naar de laatste film kunnen. In Amsterdam? Kan, maar vaker in de grote Pathé om de hoek.

Samen gezond oud worden en genieten van elkaar, de kinderen en de kleinkinderen. Een fijne gelijkvloerse woning is dan ideaal. Dichtbij de stad, omringd door groen. Met alles wat je nodig hebt bij de hand, zodat thuis nog een hele tijd thuis kan blijven. Genoeg ruimte voor een logeerkamer, zodat een verre vriend of een kleinkind makkelijk kan blijven slapen. Naast de logeerkamer een knutselkamer. Alle ruimte voor de hobby’s waar je nu tijd voor hebt. En met de elektrische fiets trek je zo de natuur in. Dagje Amsterdam? Voordat je het weet, ben je bij het Rijksmuseum. Grote pré zijn ook de uitstekende treinverbindingen. Door de goede ligging ben je makkelijk en comfortabel het land in. Zodat je makkelijk vrienden kan bezoeken of oppassen bij kleinkinderen die niet om de hoek wonen. Op cultureel gebied heeft Zaandam veel te bieden. Het Zaantheater heeft een divers aanbod. Ook arthouse bioscoop De Fabriek heeft op donderdag een 50+ middag.

Heb je het nog niet gedaan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hier communiceren we over de verschillende soorten kavels, wanneer je je kunt inschrijven en wanneer de verkoop van start gaat.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000