Check hier de laatste woning in Damloper

Snel wonen in jouw droomhuis?

Zin om in de zomer van 2024 al te wonen in je eigen droomhuis? Verdiep je dan snel in de laatste woning in Damloper met een prognose van oplevering rond juni/juli. Dus wél nieuwbouw, maar niet zo lang meer wachten én daardoor zeer beperkte financiële overbrugging.

Maak kennis met de laatste eengezinswoning

De laatst beschikbare eengezinswoning in deelplan Damloper type B18. Meer over deze woning en hoe je je inschrijft, vind je hier https://oostzijderpark.nl/aanbod/te-koop/bc/
Deze eengezinswoning bied je alle ruimte. In het groen, maar wel met de voordelen van de stad binnen handbereik. Alles bij elkaar is deze woning zo’n 134 m², met een fijne woonkamer waarin je zowel je woon- als eethoek kwijt kunt.
De woning is inclusief stelpost van de keuken. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit een mooie keuken, naar eigen smaak, bij onze keukenpartner of jouw eigen partij. De badkamer en toilet worden compleet afgewerkt met een mooie kwaliteit sanitair en tegelwerk.
Er is een zogenaamde Delftse stoep aan de voorzijde voor extra privacy en is ook nog eens standaard het terras groen ingericht.
Met drie slaapkamers op de 2e verdieping en een multifunctionele kamer op de begane grond is er genoeg ruimte voor het hele gezin en blijft er misschien nog wel ruimte over voor een fijne werkkamer. De ligging van dit type woning is op het noordoosten of zuidwesten. Wil je ’s ochtends met een kop koffie ontwaken en genieten van de ochtendzon? Of juist ’s avonds in de zon op het terras de werkdag afsluiten met een drankje? De keuze is aan jou.

Interesse? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars om de woning op locatie zelf te kunnen bekijken.

Nauwelijks financiële overbrugging

Dus naast de snelle oplevering van deze laatste beschikbare koopwoning, is er nog een voordeel die jou kan overtuigen om over te gaan tot aankoop. Twijfel je namelijk over het aankopen van een nieuwbouwwoning vanwege de benodigde financiële overbrugging? Grote kans dat je daar bij deze woning juist géén last van hebt. Het overgrote deel qua bouwtijd ligt namelijk al achter ons. Er is nauwelijks nog financiële overbrugging noodzakelijk voor deze woning met oplevering in de zomerperiode. Én vanaf 1 januari 2024 komt er meer financiële ruimte voor het financieren van een nieuwbouwwoning. Wil je meer weten over wat dit voor jou betekent, vraag via de Rabobank een adviesgesprek aan. https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek/nieuwbouw

Wanneer je nu koopt, weet je dus dat je rond de komende zomer lekker aan het klussen bent in je nieuwe huis. Oostzijderpark is een wijk die veel te bieden heeft: een levendige stadswijk waar stedelijkheid, ruimte, comfort én bereikbaarheid samenkomen. Daar wil je gewoon wonen!

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000