De ideale combinatie van wonen én werken in Damloper en Duindoorn

Zie jij het al voor je? Een eigen yogastudio, atelier of opnamestudio aan huis? Of wil je liever veel ruimte voor je eigen werkplek of ruime woonkeuken? Dan is dit jouw kans om te komen wonen in de nieuwe stadswijk Oostzijderpark. De gebouwen Damloper en Duindoorn bieden genoeg mogelijkheden om jouw ondernemersdroom aan huis waar te maken.

Thuiswerken, hybride werken, je eigen onderneming opzetten: het kan allemaal in Damloper en Duindoorn. Een aantal woningtypes hebben meer dan genoeg ruimte om een kantoor, salon of hele studio in te maken. De startende freelancer, maar ook de groeiende ondernemer hebben zo allebei meer dan genoeg opties in Oostzijderpark.

Diverse woningtypes

De woningen in Damloper en Duindoorn hebben wel 3 tot 5 slaapkamers. Het is eenvoudig om een van deze kamers in te richten als inspirerend thuiskantoor waar jij in alle rust kunt werken. Heb je wat meer ruimte nodig voor bijvoorbeeld een salon of studio aan huis? Ook dan zijn er in Damloper en Duindoorn geschikte woningtypes die bij jouw wensen passen. De woningen met vier woonlagen zijn ideaal voor een bedrijf op de begane grond, terwijl je nog meer dan genoeg ruimte overhoudt in de rest van de woning om comfortabel met je gezin te leven.

De voordelen van wonen en werken in Oostzijderpark

Onderneem je al, maar twijfel je of je dit thuis wilt doen? Er zijn aardig wat voordelen te bedenken. Zo houdt het bestemmingsplan van Damloper en Duindoorn al rekening met het mogen uitoefenen van een beroep aan huis. Dat scheelt een hoop administratief geregel. Daarnaast hoef je niet meer te reizen naar een kantoor, waardoor je jouw tijd nog efficiënter in kunt zetten om jouw bedrijf te optimaliseren of te laten groeien. Ook bespaar je geld op het huren van een bedrijfspand, dit steek je liever in je hypotheek of laat je terugvloeien in je bedrijf.

Meer weten?

Enthousiast geworden naar de woningen in Damloper en Duindoorn? Bekijk de verschillende woningtypes en schrijf je in voor één van de woningtypes in Damloper en Duindoorn via deze link. Zo heb je alvast een voorkeurslijstje klaarstaan bij de start verkoop.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000