De voordelen van een nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning in Oostzijderpark kent vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de laatste technieken op het gebied van duurzaamheid. Of dat je woning volledig naar jouw smaak is ingericht. Wij hebben de belangrijkste voordelen van een nieuwbouwwoning in Oostzijderpark voor je op een rijtje gezet.

Toekomstbestendig wonen

Oostzijderpark wordt klimaatadaptief gebouwd. Dat betekent dat de wijk beter tegen weerextremen kan. Bewoners van Oostzijderpark krijgen minder last van zaken als wateroverlast en extreme hitte. En het mooiste is: ze krijgen daar meer biodiversiteit voor terug. Naast dat we duurzame bouwmaterialen gebruiken, is ook de omgeving groen. De vele bomen en gezamenlijke binnentuinen geven de wijk dat fijne woonkarakter én die flexibiliteit als het gaat om klimaatadaptatie.

Dat groen vind je in Damloper en Duindoorn terug op de binnenterreinen. De pergola’s waar je de auto onder parkeert bieden een uitstekend terrein voor klimplanten die niet alleen je auto, maar ook de omgeving koel houden.

Groen en intiem

De woningen van Damloper en Duindoorn hebben aan beide zijden geveltuinen. Die op het noorden krijgen een groen pad naar de voordeur en die op het zuiden een omhaagd terras. De planten zijn zorgvuldig uitgekozen. De gevels op het noorden krijgen planten die van een schaduwplekje houden en de zuidelijke geveltuinen worden beplant met zonaanbidders. Tussen blok A en B vind je een autovrije woonstraat – hét voorbeeld van groen wonen in Oostzijderpark. Hier zijn de geveltuinen intiem en bedoeld om elkaar gemakkelijk te kunnen ontmoeten, bijvoorbeeld door een lage erfafscheiding.

Energiezuinig en duurzaam

Ook de woningen zelf zijn klaar voor de toekomst. Ze voldoen aan de laatste eisen en gebruiken de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. De woningen hebben een goede isolatie en zijn helemaal gasvrij. Verwarming en koeling haal je uit een energiezuinig WKO-installatie. Deze installatie haalt warmte en kou uit de bodem in combinatie met duurzame stadswarmte van het warmtenet. Hiermee is je woning in de winter lekker warm en kun je in de zomer je huis koelen zonder energieslurpende airconditioner.

Onderhoudsarm

Omdat alles aan het huis nieuw en fris is heb je de eerste jaren vrijwel zorgeloos woonplezier. Dit bespaart niet alleen in de kosten, maar vermindert ook overlast van (achterstallig) onderhoud. Mocht er toch wat aan de hand zijn? Dan kan dat vaak opgelost worden dankzij een garantieregeling.

Kortom: wonen zonder zorgen doe je in een nieuwbouwwoning in Oostzijderpark! Wil jij ook wonen in Oostzijderpark? Er komt binnenkort nieuw aanbod beschikbaar, maar daarvoor kun je nu al je voorkeuren doorgeven. Bekijk hier het laatste aanbod en geef gelijk je voorkeuren door.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000