Hartelijk welkom voor eerste bewoners Oostzijderpark

Een heuglijk moment, want deze week ontvingen Mireille en Margaret de sleutel van hun nieuwe appartement in Meiboom (Blok D1). “Niet één sleutel hoor, nee een hele bos!”

Onder het genot van taart en champagne stonden zij samen met het team van Heddes en het ontwikkelteam van Oostzijderpark stil bij deze mijlpaal. Namens de ontwikkelaars waren Laurens De Coninck (manager ontwikkeling Timpaan), Jethro van Veen (directeur Ontwikkeladviseur bv) aanwezig. Namens de aannemer Heddes waren William Rood, Cegmar Conception en Dion van Eck van de partij. Meiboom bestaat uit 24 koopappartementen en commerciële ruimte in de plint van het gebouw.

Echte stadswijk
Wat de nieuwe bewoners zo aanspreekt over Oostzijderpark is dat het een echte stadswijk wordt. Alles is er dichtbij. Een ziekenhuis, haven, horeca, supermarkt, sportverenigingen, openbaar vervoer, noem maar op. “Waar wij nu wonen kan het soms een beetje voelen als leven op een eiland. Ik hoop in Oostzijderpark echt dat wijkgevoel te kunnen ervaren met veel diversiteit, deelauto’s en leuke buurtactiviteiten.” Lees het hele interview met Mireille en Margaret hier.

Langdurige samenwerking
In juni tekenden de projectpartners in Oostzijderpark Timpaan, Ontwikkeladviseurs BV, Rochdale, Parteon, MN Services en Gemeente Zaanstad een manifest waarin zij hun inzet in Oostzijderpark voor een langdurige samenwerking vastlegden. Samen zetten zij zich in voor een gezonde en duurzame leefomgeving voor de (toekomstige) bewoners, bezoekers en ondernemers van Oostzijderpark. Mede daarom wordt voorzien in de toevoeging van een AED (Automatische Externe Defibrillator) in het appartementengebouw.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000