Hoe schrijf ik me in voor een woning in Damloper en Duindoorn?

Er is nieuw aanbod in Oostzijderpark en jij kunt je nu al inschrijven voor een woning in Damloper (blok B) en Duindoorn (blok C)! Heb jij al een goed overzicht van welke woningtypes er allemaal zijn? In dit blog leggen we uit hoe jij het best een passende woning kunt vinden.

Damloper en Duindoorn zijn onderdeel van de nieuwe stadswijk Oostzijderpark. In deze gebouwen zijn wel 5 verschillende woningtypes te vinden. Het grote verschil tussen de types zit in vooral in de afmetingen en het aantal slaapkamers. Maar ook onderling kennen de bouwnummers per type verschillen. Hieronder leggen we uit waar je op kunt letten bij het inschrijven zodat je een woning kiest die echt bij je past.

Zonligging

Naast de voor de hand liggende verschillen tussen de verschillende types, zoals het aantal terrassen, slaapkamers en het woningoppervlak kennen sommige bouwnummers onderling ook nog verschil. Denk hierbij aan de kleur van de gevelstenen en de indeling van de ramen. Het kan dus zo zijn dat bijvoorbeeld bouwnummer B1 een andere kleur gevelsteen, raamindeling of zonligging heeft dan C1, ondanks dat het type hetzelfde is. Kijk daarom ook goed naar de ligging van de verschillende types. Want juist die ligging kan net het verschil maken in je woonplezier.

Al deze informatie kun je vinden op de aanbodpagina van Damloper en Duindoorn. Via de woningzoeker filter je eerst op het woonveld – Damloper (B) of Duindoorn (C). Naast de woningzoeker kun je filteren op type, prijs en woningoppervlak. Maar je kunt ook met je muis over de verschillende bouwnummers gaan om de beschikbare informatie te zien ten opzichte van de ligging in het gebouw.

In de video hieronder zie je hoe je de verschillende woningen kunt bekijken:

Inschrijven op een woning

Heb je je favoriete bouwnummer gevonden? Dan kun je je inschrijven op een woning. Hoe? Eerst maak je een top 5 van favoriete bouwnummers. Om dit te doen ga je naar de woningzoeker en klik je op jouw favoriete bouwnummer – de nummer 1 van je top 5 dus - vervolgens klik je op ‘interesse’. Heb je nog geen account? Maak die dan eerst aan door het inschrijfformulier in te vullen. Als je al wel een account hebt, kun je direct inloggen. Vervolgens kom je in jouw persoonlijke Oostzijderpark omgeving. Bij 'Inschrijfformulier B & C' kun je behalve je nummer 1 ook je andere voorkeurswoningen invullen. Vul het formulier in en je hebt je ingeschreven! 

Let op! Heb je op de website al een account aangemaakt voor Meiboom (Woonveld D1)? Vergeet dan niet in je account bij 'mijn registratie' ook woonveld B&C te selecteren als je hier interesse in hebt. Anders kun je je niet inschrijven. 

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000