Kies jouw favoriete woning in Damloper of Duindoorn.

Er is nieuw aanbod in Oostzijderpark! De woningen van Damloper en Duindoorn zijn in verkoop en jij kunt je nu inschrijven voor jouw favoriete woning. Maar heb je wel alle opties goed overwogen? Er zit tussen de verschillende types én tussen de bouwnummers veel verschil. Lees je mee?

Binnen Damloper en Duindoorn zijn 5 verschillende types te onderscheiden (I, II, III, IV & V), die je in beide woonvelden terugvindt. Het grote verschil zit hem vooral in de afmetingen en het aantal slaapkamers en terrassen. De details, die nét dat verschil maken in het woonplezier, zijn minder voor de hand liggend en lastiger te zien in de woningzoeker. Daarom vertellen we je in dit blog graag waar je op kunt letten bij het inschrijven zodat je een woning kiest die precies bij jou past.

Uiterlijk

De kleur van de gevelstenen en de indeling van de ramen verschillen haast per woning. Dat is fijn omdat je zo een woning kan kiezen die ook aan de buitenkant echt bij jouw smaak past, maar dit vergt ook enige oplettendheid bij het inschrijven. Bouwnummer C12 heeft bijvoorbeeld een lichte gevelsteen ten opzichte van de buurman, C13, die weer een donkere gevelsteen heeft. Toch zijn beide woningen type II en kennen een identieke plattegrond en ligging. Het is daarom erg belangrijk goed uit te zoeken hoe de woning waar jij je voor inschrijft er daadwerkelijk uit ziet zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Om het je nog makkelijker te maken hebben we in de impressies de bouwnummers gezet, zoals je hieronder kunt zien. Op deze manier zie je in een oogopslag hoe jouw favoriete woning eruitziet en kun je deze makkelijker vergelijken met andere bouwnummers.  

Straatindeling

Ook de plek waar jouw huis staat kan van grote invloed zijn op het woonplezier. In grote lijnen kun je in de autovrije woonstraat wonen, aan de autoweg of aan het water. Zo ligt bouwnummer B1 aan de woonstraat, B23 aan de weg en C20 juist weer aan het water. En dat terwijl het allemaal type I woningen zijn. Ga je voor de rust aan het water of houd je liever een oogje in het zeil terwijl de kinderen aan de autoluwe woonstraat spelen? Denk hier vooraf goed over na zodat je bij het inschrijven weet waar je komt te wonen.

Benieuwd waar jouw voorkeurswoning exact ligt in het woonveld? Bekijk dan de vogelvlucht hiernaast. Tip: klik op de afbeelding om deze te vergroten zodat de bouwnummers nog beter zichtbaar zijn. 

Zonligging

Alle grote terrassen vind je aan de achterzijde van het huis op de eerste verdieping. Je kijkt uit over de groene pergola waar de auto’s onder geparkeerd worden, maar de zonligging per woning verschilt enorm, ook al is het type hetzelfde. Zo kent type I bijvoorbeeld zonliggingen op het Zuidoosten óf het Noordwesten. En dat betekent het verschil tussen zon in de avond of in de ochtend hebben.

Heb je jouw favoriete woning gekozen en de unieke eigenschappen per woning goed afgewogen? Dan kun je je hier inschrijven via het Digitale Inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving. Wil je wat meer uitleg over hoe inschrijven werkt en onze tips lezen over hoe je de beste keuze kunt maken in het vinden van een passende woning? Lees dan verder in dit blog.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000