Nieuw: impressies van gebouwen Damloper en Duindoorn

Er is steeds meer bekend over de gebouwen Damloper en Duindoorn in Oostzijderpark. Achter de schermen zijn we hard bezig om de realisatie verder te brengen. In de tussentijd delen we graag een aantal mooie, nieuwe impressies van zowel het exterieur als het interieur met je. Kijk je mee?

Oostzijderpark is voor iedereen en Damloper en Duindoorn bewijzen dat weer eens, want er zijn een groot aantal woningtypes te vinden in deze woonblokken. Eén ding hebben de woningen wel gemeen: het zijn allemaal ruime woningen, gelegen in het groen waar je alle ruimte vindt om te ontspannen of je buren te ontmoeten. Tel daar de faciliteiten en dynamiek van een echte stadswijk bij op en je hebt Damloper en Duindoorn.

Wonen in Damloper en Duindoorn

De terraswoningen zijn 134 m² tot en met 208 m² groot en hebben 3 tot 5 slaapkamers. Je kunt met deze ruimte alle kanten op. Geschikt voor een groot gezin of voor een onderneming vanuit huis. Het kan bijna niet anders dan dat hier een woning bij zit die bij jouw wensen past.

Ontspannen doe je op het terras (en soms nog een dakterras) en je auto kun je op je twee eigen parkeerplaatsen kwijt. Een pergola met groen houdt de auto uit het zicht en koel. Je waant je vanaf je terras zo altijd in het groen.

Zie jij jezelf ook al wonen in Damloper of Duindoorn? Bekijk de woningen in onze woningzoeker en geef alvast je voorkeur op. Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. En volg je ons al op Facebook en Instagram?

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000