Dit is wonen in Meiboom

Meiboom is het eerste appartementencomplex van Oostzijderpark dat in de verkoop is gegaan.

Meiboom springt in het oog, met opvallende witte bakstenen, in de vorm van een driehoek en omgeven door bomen. Deze unieke en typerende vorm ontstond als vanzelf op de plek waar de Jacob Israël de Haanstraat de spoorzone snijdt.

Meiboom is opgeleverd.

Woningtypes

Met appartementen in maat M tot XXL, met een afmeting van 67 m2 tot en met 129 m2, vind je in Meiboom altijd wel een appartement dat bij jouw woonwensen past. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende woningtypes.

Huidig aanbod

Bekijk de appartementen van de Meiboom op deze interactieve woningzoeker. Je kunt onderstaand met de cursor over de appartementen bewegen om te bepalen welk appartement je wilt bekijken. Door een appartement aan te klikken zie je alle beschikbare informatie over het appartement, waaronder de prijs en het woningoppervlakte. Je kunt je vervolgens inschrijven voor een appartement door linksonder op ‘inschrijven’ te klikken en het formulier in te vullen en te ondertekenen.

Let op: via de knoppen ‘gebouw draaien’ kun je het gebouw vanuit verschillende kanten bekijken.

Financieringscheck

Ben je geïnteresseerd in een appartement in De Meiboom? Bij jouw inschrijving, dien je een financieringsverklaring te uploaden. Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

FAQ

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. 

Meiboom is nu in verkoop! Er is nog één appartement beschikbaar, bouwnummer 13.

In Oostzijderpark komen nog meer fases, kijk op de aanbodpagina voor wat nu in verkoop is en wat eraan zit te komen.

Zie locatiekaart onderaan de locatiepagina.

De prijslijst vind je bij verkoopdocumenten.

Het project bestaat per woonlaag uit 4 typen.

Type M van 67m2, type L van 84m2, type XL van 103m2 en type XXL van 129m2.

Prognose start bouw is afhankelijk voor voortgang verkoop, maar naar verwachting begin vierde kwartaal 2021.

De verwachting is dat het plan in de tweede helft van 2023 wordt opgeleverd.

Digitaal inschrijven voor een woning doe je via het inschrijfformulier. Als je nog geen account hebt, maak je die eerst aan. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging per e-mail. Dat betekent dat de inschrijving bij ons goed is ontvangen.

De appartementen worden aangesloten op het warmtedistributienet van Engie. Meer informatie hierover kun je vinden in de folder van Engie.

De appartementen worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Exact uitvoering is terug te vinden in de Technische omschrijving. De mogelijkheden qua koperskeuzeopties zijn te vinden in de Koperskeuzelijst. Deze documenten vind je hier.

Nee, de VON-prijs is inclusief een keukenstelpost. De hoogte van de stelposten zijn te vinden op de prijslijst

Op dit moment is project Oostzijderpark een bouwplaats. De realisatie van blok A is in volle gang. Het is daarom ook niet toegestaan de locatie te betreden.

De aankoop van een appartement is inclusief een parkeerplaats ter waarde van € 25.000,- VON. De parkeerplaatsen zullen uiteindelijk worden gerealiseerd in het plangebied waar deelproject Meiboom deel van uitmaakt. De parkeerplaatsen in het te ontwikkelen binnengebied worden op een later moment opgeleverd dan de oplevering van het appartement. Tussen moment van opleveren appartement en oplevering nieuw te realiseren vaste eigen parkeerplaats kan de bewoner gebruik maken van een tijdelijke eigen parkeerplaats in een daarvoor aangegeven gebied in openbare ruimte. Voor deze tijdelijke periode wordt een gebruikersovereenkomst gesloten met de bewoner waaraan geen kosten zijn verbonden. Vanwege de latere oplevering van de parkeerplaats zal de betaling worden opgesplitst in twee termijnen. Te weten 50% bij transport van het appartement bij de notaris en 50% bij feitelijke levering van de nieuwe parkeerplaats. Wij adviseren je deze informatie voor te leggen aan je financieel adviseur.

Type M: 3 fietsopstalplekken

Type L: 4 fietsopstalplekken

Type XL: 5 fietsopstalplekken

Type XXL: 6 fietsopstalplekken

De fietsopstalplekken wordt verdeeld over hoge en lage rekken.

Voor oplevering worden de plekken op huisnummer en gebundeld bij elkaar toewezen. 

Zie hiervoor de optie in de Koperskeuzelijst van Meiboom.

Het ‘zwevend’ aanbrengen van een vloerafwerking is niet toegestaan. Het aanbrengen van zogenaamde harde vloerbedekkingen (zoals bijvoorbeeld plavuizen, parket) is toegestaan mits door deskundigen aangebracht, ter voorkoming van hinderlijke geluidsoverdracht naar omliggende appartementen. Indien van toepassing dient bij de keuze van de vloerafwerking rekening gehouden te worden met het feit, dat de ruimten middels vloerverwarming verwarmd worden én gekoeld kunnen worden.

De eigenaar dient zich voorafgaand aan het (laten) aanbrengen van een harde vloerbedekking zelf te informeren en te laten adviseren door deskundigen over de technische mogelijkheden en voorwaarden.

Contact

Heb je vragen over een van de projecten? Neem dan contact op met een van de makelaars.

Logo Saen Garantiemakelaars

Saen Garantiemakelaars

koogaandezaan@saen.nl
075 616 1414
Logo Dé Woonexpert

DWE Nieuwbouw makelaars

info@dwe-nieuwbouw.nl
088 808 9000